Munkatársaink

Bölcsődénk munkatársai

Kurucz-Kováts Dóra, családi bölcsőde vezetője
Ditte, Mariann, Edit, Zsófi, Luca, Saci néni kisgyermekgondozók

Mind a heten rendelkezünk a szükséges képesítésekkel.

Kurucz-Kováts Dóra

családi bölcsőde vezetője

Kurucz-Kováts Dóra

családi bölcsőde vezetője

2009. családi napközi működtető

2013. kisgyermek nevelő, gondozó
2014. GrandUp babamasszőr, gyermektorna oktató

2014. Szenzomotoros tréner, London

Egyéb:

1999- 2004. manager/consulting tanácsadó – egyetem
1998- 2002. pénzügyi menedzser – főiskola

Nyelvvizsgák: német, angol, holland

Első Gyermekem megszületése nagyon megváltoztatta az addigi értékrendemet. Nem találtam számára megfelelő bölcsődei intézményt, ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok nemcsak részére, de hasonló problémákkal küszködő Szülők Gyermekei részére egy magánbölcsődét. Szívvel, lélekkel hoztuk létre így a “Züm-Züm Bölcsi” Angol-Magyar Montessori Családi Bölcsőde és Napközbeni Gyermekfelügyeletet. Örömmel tapasztalom, hogy a hozzánk járó Gyermekek jól érzik magukat, a Szülők elégedettek, hiszen látják a Gyermekük folyamatos fejlődését, ami kiegészül az angol nyelv elsajátításával, a korai fejlesztéssel, a Montessori módszerrel is. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden gyermek a korának, fejlettségi szintjének megfelelő ellátásban részesüljön.

Erdősi Ditte

angolul-magyarul nevelő gondozó

Erdősi Ditte

angolul-magyarul nevelő gondozó

Tanulmányok:

2003- Apácai Csere János Tanítóképző Főiskola Testnevelés- Matematika- biológia szak
2004-2006 Rudas László Közgazdasági Iskola Pénzügyi- Számviteli szak
2013-2015 META Kisgyermek Nevelő- Gondozónői szak

2015. családi napközi működtetői tanfolyam

2015. Grand Up – gyermek mozgásfejlesztés és babamasszázs oktató

Szakmai tapasztalat:

2009-2012 Aranyalma Óvoda óvodapedagógus gyakornok/dajka
2011-2013 játszóházak szervezése-lebonyolítása; családi hétvégék szervezése-lebonyolítása

2015 – Züm-Züm Bölcsi

Nyelvismeret: Angol

Mindig is közel éreztem magamhoz a gyerekeket. Már általános iskolában sokat részt vettem kortárs segítő programokban egészen középiskola végéig. Tanítói pályára szerettem volna lépni, azonban az egészen kicsi gyermekek jobban belopták magukat a szívembe. Édesanyám óvónői karrierjének köszönhetem, hogy viszonylag korán belecsöppenhettem ebbe a gyönyörű világba. Ezért kezdtem bele a kisgyermek nevelői pályafutásba. Fantasztikus hivatásnak érzem a gyerekekkel való foglalkozást. Feltöltenek energiával, miközben legjobb tudásom szerint nevelhetek-, taníthatok, segíthetek felkészíteni őket az életre. Szabadidőmben sportolok (futás, kondi), olvasok, nagy moziba járó vagyok.

Nagy Marianna

magyarul nevelő gondozó

Nagy Marianna

magyarul nevelő gondozó

Szakmai tapasztalat:

2011 – 2016      Nyitnikék óvoda

2016-                  Züm-Züm Bölcsi

Célom, hogy a gyermek a szülőtől távol töltött időben is jól érezze magát, önálló, derűs és kreatív személyiségének fejlődését támogassuk. A piciknél nagyon fontosnak tartom a vidám, jó hangulatú környezetet, hiszen így tudnak testileg, lelkileg fejlődni gyarapodni. Kisgyermek korom óta tudom, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Nagyon szeretem a gyerekeket,  ezért választottam ezt hivatásomnak. Nagy boldogságot jelent számomra végig követni a fejlődésüket. Fontosnak tartom továbbá, hogy egy mosolygós, kiegyensúlyozott csoportot alakíthassunk ki. A gyermekek jelentik nekem a jövőt, amiért érdemes élni, dolgozni.

Bodó Edit

angolul-magyarul nevelő gondozó

Bodó Edit

angolul-magyarul nevelő gondozó

Tanulmányok:

2010 – szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző

2011 – óvodai dajka

2012 – kisgyermekgondozó – nevelő

2013 – családi napközi működtető tanfolyam

Szakmai tapasztalat:

2012- 2017 angol- magyar nyelvű bölcsőde/óvoda

2017 – Züm-Züm Bölcsi

Nyelvismeret: Angol

Gyermek-és ifjúságvédőként kezdtem, de inkább a pici gyerekek felé húzott a szívem. Kiemelten fontosnak tartom az irodalmi anyanyelvi, valamint a zenei nevelést, amelyet már egészen kis korban érdemes elkezdeni a gyermekek mindennapi életébe bevinni. Ezeket játékos foglalkozások keretein belül valósítjuk meg a bölcsődei életben, mondókázásokon, meséken, gyermekdalokon keresztül. Mindig örömmel tölt el, amikor láthatom, tapasztalhatom a kicsik pozitív irányú fejlődését, és hozzájárulhatok egy boldog, kiegyensúlyozott gyermekkor kialakításához.

Császár Zsófia

angolul-magyarul nevelő gondozó

Császár Zsófia

angolul-magyarul nevelő gondozó

Szakmai tapasztalat:
2014-2017: családi bölcsőde gondozó, táborvezető
2017: Züm-Züm Bölcsi
Nyelvismeret: Angol
Célom, hogy stabil, biztonságos és szeretetteljes légkört alakítsak ki mind a kicsikkel, mind a szülőkkel. Olyan alapokat adni, hogy a ránk bízott gyermekek vidám, érdeklődő, kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak a jövőben.
Arra törekszem, hogy minden gyermek életkorának, képességeinek megfelelő; differenciált fejlesztést kapjon. Hivatásként élem meg a velük eltöltött időt, semmint munkának.
Számomra az emberi kapcsolatok a legfontosabbak; így szabadidőmben szeretteimmel vagyok, igyekszünk még ebben a rohanó, mókuskerekekkel teli világban is minőségi időt együtt tölteni; társasok, mozi, beszélgetések hada, gasztronómiai élménytúrák.

Trágerné Luca

Trágerné Luca