Egyéb információk szülőknek

Kedves Szülők!

Beiratkozás 2021 / 2022 -es tanév – Látogatás / Érdeklődés

Züm-Züm Bölcsi Családi Bölcsőde / Napközbeni gyermekfelügyelet -be

Ez az év kicsit más lesz ismét, mint a korábban megszokott. Sokcsaládos nyílt napokat nem fogunk tartani 2021 tavaszán, ezért kérünk mindenkit, hogy legyenek kedvesek telefonon vagy emailen keresztül egyéni látogatási időpontokat kérni! Így tudunk jobban vigyázni egymásra s Gyermekeinkre egyaránt.

Kérjük előre is szíves megértését minden új érdeklődőnek, hogy a jelenleg hozzánk járó Gyermekek érdekei miatt csak nyitvatartási időn kívül, az előtt tudjuk őket fogadni személyesen. Lehetőség szerint egy családból egy szülő s  a Gyermek jöjjön el.

Szájmaszk használata kötelező (gyermekeknek nem), bejárat előtti kézfertőtlenítés mindenki számára kötelező.

A személyes találkozás alkalmával lehetőségük van körbe nézni és személyesen átbeszélni minden lehetséges kérdést, kérést. A konkrét beiratkozás csak ezután történhet meg, dokumentációt a szülők helyben kapnak.

Amennyiben betegség/egyéb ok esetén ezeket az előre lefoglalt egyéni időpontok változnának, legyenek kedvesek időben tájékoztatni minket, hogy más érdeklődőket hátrány ne érje – sajnos több hétre előre tudnak csak bejelentkezni hozzánk.

Előzetese bejelentkezést kérünk ide is: 0620 482 6564

Züm-Züm Bölcsi Csapata
www.zumzumbolcsi.hu

Családi bölcsőde / napközbeni gyermekfelügyeletek dolgozói

Ajánlási rendszer

Jelenleg vagy korábban hozzánk beiratkozott Gyermek Szülei általi ajánláson keresztül érkező Gyermek felvételkor elsőbbséget élvez. Kérjük, hogy ezt már az első látogatásra/bemutatkozásra történő időpontfoglalásakor jelezzék!

Köszönjük!

Térítési díj támogatás

Jó hír!
A szülők 2019. július 31-től az egész ország területén térítési díj támogatást igényelhetnek a kincstártól gyermekük családi bölcsődei, illetve munkahelyi bölcsődei elhelyezéséhez, ha gyes-ről, gyed-ről visszatérnek munkahelyükre és településükön nincs elérhető bölcsődei férőhely és családi bölcsődébe vagy munkahelyi bölcsődei ellátást. A kincstár oldalán megjelent tájékoztatóban található azon települések listája ahol az igényléshez nem kell igazolást benyújtani arról, hogy a hagyományos (intézményi) bölcsődébe a gyermeket nem tudják felvenni.
A maximum havi 40 ezer ft hozzájárulást 2019. szeptember 1-től folyósítják, a program a keret kimerüléséig, de legfeljebb 2022. év végéig tart.

A lentiekben olvasható információkat,  kéréseket a könnyebb együttműködés miatt több év tapasztalata alapján állítottuk össze. Betartásukat előre is nagyon köszönjük!

Egészség, étkezés, beszoktatás

– betegség után csak orvosi igazolással rendelkező Gyermek látogathatja intézményünket

– figyelemmel a Házirend megfelelő pontjára. Amennyiben látható, hogy a Gyermek még beteg: zöld váladékozás orrjáratból vagy szájüregből, hőemelkedés, a Gyermek Szüleit értesítjük és kérjük, hogy az értesítéstől számított 1 órán belül legyenek kedvesek haza vinni, hogy kipihenhesse a betegség utolsó szakaszát is, így nem fertőzve a többi egészséges Gyermeket. Hasmenés, hányás, lázas állapot után a tünetmentes állapotot követő 48 órával később látogatható az intézmény

– az étlapon változtatni nem tudunk. Dietetikus által összeállított menüket szolgálunk fel, melyek a gyermekek fejlődésének, életkorának – esetleges ételallergia vagy ételérzékenységnek megfelelően kerültek kialakításra.

– megkérünk minden Szülőt, hogy az intézménybe járó Gyermekeket ne kínálják meg otthonról hozott étellel (ételallergia és egyéb okok miatt)

– Szülő által behozott bármilyen ételt/italt nem szolgálhatunk fel, így kérjük a Szülőket ne is hozzák be ezeket az élelmiszereket.

– a beszoktatás menetét szigorúan kérjük betartani, azon gyermekek esetében, ahol a Szülő felülbírálja a gondozók által kért beszoktatási menetet,felmondjuk az ellátási megállapodást (házirend súlyos megsértése miatt). Ugyanis mind a saját mind a többi Gyermek mindennapjait zavarja meg ezáltal.

– extra felügyeletet igénylő Gyermekek esetében legyenek kedvesek ezt az igényt az adott napot megelőző munkanap reggel 9 óráig jelezni

– betegség vagy egyéb ok miatti hiányzásokat csak emailen keresztül történő jelzést tudjuk elfogadni aznap reggel 9 óráig, egyéb esetben az étkezés díját nem tudjuk jóváírni a következő hónap térítési díjában

– a konyhába csak Dolgozók léphetnek be és az intézményi gyermek mellékhelyiségeket legyenek kedvesek a Szülők ne használják

– a fizetési határidőket kérjük betartani. A késedelmes fizetések esetén  késedelmi díjat felszámítjuk.

Nagyon szépen köszönjük! További kérdés esetén keressék meg nyugodtan az intézmény vezetőjét!