Vélemények

Vélemények rólunk

Több számos díjat nyertünk már el – hálás köszönet az ajánlásokért!

Szülői ajánlások:

Legfrissebbek 2024-ből korrektúra nélkül:-)

 • Eredetileg az ovi előkészítésként kerestem volna bölcsit, hogy az akkor már 2 éves fiam elkezdje a csoportba szoktatást majd 2,5 éves kora körül, végül logopédus ajánlotta, hogy megkésett beszédindulás miatt kezdje hamarabb. A másik kerületi anyukás csoportban ajánlották többen a bölcsit, így kerestem fel őket. Dóriban egy kedves és aggódó anyukát látok. A csoportszobákat megnézhettük, minden kérdésre választ kaptunk, egyáltalán nem tapasztaltam semmi arroganciát, lekezelést, pedig egy megkésett beszédű, enni nem akaró, extrán nem korszakos kisfiút vittem oda, és ezt az elején tisztáztuk is, mégse kaptam elutasítást, inkább csak megerősítést, hogy jó helyre viszem a gyereket. A fiam november óta jár oda, addig egyáltalán nem volt közösségbe szoktatva és amúgy sem egy könnyű eset, így nem a legkönnyebben megy neki, sokszor beteg is, de rettentően sok pozitív változást látunk nála, elkdezdettbeszélni itthon, és mostmár bent is mond pár szót, a halandzsája is egyre tagoltabb, beszéd szerűbb, míg itthon egyáltalán nem hajlandó enni bent viszont szinte mindent megeszik, még néha repetát is kér, amit mi 2,5 év alatt itthon egyszer tapasztaltunk csak, azt is a bölcsi óta. A nevelők felhívták a figyelmünket sokmindenre, amit magunktól nem vettünk volna észre, hogy gond, ennek köszönhetően kiderült, hogy vashiányos a gyerek, pedagógia véleményt adtak, segítettek, hogy a megkésett beszédindulás és viselkedési minta miatt merre induljunk. Járunk külön helyre beszédindító tornára, kért a Bölcsi véleményt az ottani logopédustól, és feladatokat, hogy miket gyakoroljanak a fiammal. Persze vannak napok amikor a gyerek nem akar menni, máskor eljönni nem akar. Úgy néz ki lett kedvenc nevelője is. Nem tapasztaltunk soha semmi negatívat, maximális odafigyelést kap a fiam a nevelési igényének megfelelően. Nekem annyira jók voltak a tapasztalataim, hogy a szomszédunknak is ajánlottam a bölcsit, aki szintén végül oda iratta be a kisfiát, és jó tapasztalatai vannak.
  – Mi 3 éve járunk a zümzüm-be, a középső gyermekem már óvodás, Ő két és fél éve kezdte a bölcsit a Bornemissza u-i telephelyen. Sok barátja lett, akikkel azóta is találkozunk (ők is 1-1.5 évet töltöttek a bölcsibe). Váltásban azóta a kicsi jár oda (Ő 1 évesen kezdte, most 1.5).
  Kiscsoportok vannak, csoportonként kis létszámmal (7fő körül, ha jól emlékszem), így tényleg mindenkire tudnak figyelni. A bölcsi pedagógusok kedvesek, türelmesek. Minden nap, mindenkiről beszámolnak,  mit evett, kakilt/pisilt, játszott, jó napja volt/nem volt… Sokat mondókáznak, ha lehet kint vannak, tornáznak,  játszanak, sokat olvasnak… (A másfélévesem pakolás közben itthon is énekli a clean up songot.) Lehet menni pluszba sószobába, táncolni, angol mesét hallgatni… Az ételek pedig egészségesek és mindenkinek jut annyi amennyit szeretne, ha mégsem tetszik valakinek, mindig találnak a gondozók alternatívát.
  Ha bármi kérésem, észrevételem volt, Dórival mindig tudtam beszélni.
  Még egy kis plusz info: A középső gyermekemnek nem ment könnyen minden elsőre, így javasolták a bölcsiben, hogy menjünk el a korai fejlesztőbe. Elmentunk, megvizsgálták,  minden rendben volt, addigra neki is könnyebben mentek már a dolgok, de lehetett volna másként is. Szerintem jobb ha szólnak, mintha mindenki úgy csinál mintha minden tökéletes lenne. Így időben lehet lépni ha kell, ha meg nem, akkor mindenki megnyugodhat.
  Összességében, én csak ajánlani tudom a zümzüm bölcsit, ha lenne még babám, biztos Őt is odajáratnám.
  – Kisfiam bő 2 évesen kezdte a Züm-zümben a bölcsit, akkor még nem beszélt, javasolták, hogy nézessük meg a korai fejlesztőben, ahol kiderült, hogy kései beszédfejlődése van. Illetve, szerintem csak volt, mert azóta mindent is mesél, mondókázik, énekel, sőt vannak kedvenc angol dalocskái. Mi nagyon szeretjük, itthon is sokat emlegeti a gondozókat, meséli, bemutatja, hogy a bölcsiben miket táncolnak, tornáznak. A külön, zárt udvaruknak kimondottan örültünk, mert ahol dolgozunk a férjemmel, ott szintén van egy magán bölcsi és ovi, ők például egy nyitott játszótérre szokták kivinni a gyerekeket, nálunk ez is egy szempont volt, ahogy az angol is és itt tényleg megkapjuk ezeket. A kisfiam évvesztes és nem volt kérdés, hogy maradunk náluk a szeptemberi ovikezdésig. Ha ismét választanunk kéne megint csak őket választanánk.
  – Mi is nagyon szeretjük a Züm Züm bölcsit, előtte többet megnéztem a környéken (nevet nem írok, mert nem cél a lejáratás), nagyon kritikus voltam és csak itt éreztem az első pillanattól kezdve, hogy itt merem hagyni a kisfiam. Egy intézményt csak határozottsággal és szabályokkal lehet megfelelően vezetni, amit én el is várok, mert nem minden szülő mindig pedáns és együttműködő.
  – Mi már második éve járunk a Züm Züm-be, és nagyon meg vagyunk elégedve. Mikor a kislányomnak megváltozott a viselkedése, a gondozók azonnal jelezték, hogy valamitől zaklatott, így rögtön el is tudtam vinni szakemberhez. Ahol egy foglalkozás után megmondta a doktornő, hogy mi a probléma. Többet nem is kellett hozzá menünk. És miután betartottam az összes tanácsot amit kaptam, a lányom újra kiegyensúlyozott. Ha a bölcsi nem jelez, hogy figyeljek oda rá, (mert ez a probléma csak a  többi gyerek társaságában jött elő, otthon soha,) akkor lehet, hogy a kislányom fusztrációja tovább nőt volna. Ez nem kioktatás, hanem odafigyelés volt a részükről.
  Nyílván vannak olyanok akik nem véletlenül járnak egyik bölcsiről a másikra, egyszerűen képtelenek egy magas színvonalú intézmény, szakmailag jól megfontolt szabályrendszerébe beilleszkedni.
  Dóri kedves, barátságos, gyerekcentrikus. Imádjuk!!!
  De én azt gondolom, nem azért viszed bölcsődébe a gyermekedet, hogy barátnőket szerezz magadnak. Hanem, hogy a legjobb kezekben legyen, és nagyon odafigyeljenek rá. Ezt pedig a Züm Züm-ben megkapod. Ehhez az is hozzátartozik, hogy ha valami olyat látnak a gyerkőcöd viselkedésén, amire oda kell jobban figyelni akkor arra fel fogják hívni a figyelmedet.
  Szóval csak akkor ajánlom Nektek  Őket, ha a gyermeked érdekei az elsők számodra, nem a sajátod, meg az egód mint egy-két anyukának.
  De akkor szívből ajánlom!
  – tavaly szeptember óta jár a kisfiunk a bölcsibe és mivel évvesztes, nem volt kérdés, hogy marad még egy évig. Reggelente óriási mosollyal rohan a nevelőkhöz, hétvégén már várja, hogy mehessen. Minden nap tanul valami újat, a beszéde azóta rohamtempóban fejlődik, havi szinten tanul meg újabb mondókákat, már angolul is mond szavakat. Rengeteget kézműveskednek, mondókáznak, énekelnek, játszanak. Kezdenek barátságok is kialakulni a gyerkőcök között.A gondozóit nagyon szereti és mi is maximálisan meg vagyunk elégedve mind az Ő mind pedig Dóri munkájával és szakértelmével és ami még fontosabb azzal a nyitottsággal és szeretettel amivel a kisfiunk felé és a többi gyerek felé is fordulnak. Ha bármi eltérést tapasztaltak szóltak, hogy ennek megfelelően tudjunk lépni. Kiemelten figyelnek a kisfiam allergiája miatt is, mindig mindenről részletes tájékoztatást kapunk minden nap végén. Az ételek minősége és mennyisége is mellettük szólt anno, itt annyiszor repetáznak ahányszor szeretnének, egészséges, tápláló és sose jön haza a gyerek éhesen. Mindenkinek aki gondolkozik a bölcsin vagy a váltáson csak ajánlani tudom Őket! 🙂
  – Nekem mar a masodik gyerekem jar a Zum-Zum bolcsibe,nem hiaba dontottunk mellette masodik alkalommal is☺️Nekunk nagyon jo tapasztalatunk van a bolcsivel,a gondozok nagyon kedvesek,szakmailag abszolut felkuszultek. A nagyobbik gyerekem a mai napig orommel gondol vissza a Zum-Zumben eltoltott evekre.Az alap foglalkozasokon felul plusz fejlesztesi lehetosegek vannak a gyerekeknek (pl:fejleszto konduktori torna) illetve soszoba is van a bolcsiben.A gyerekek rengeteget kezmuveskednek napkozben,delutanonkent reszletes szobeli tajekoztatot kapunk az adott naprol.Illetve amit meg kiemelnek, az en kisfiamnak tobb etel allergiaja van es ebben is abszolut rugalmasak,kulon keszul etel neki ennek megfeleloen.En csak ajanlani tudom 🙂
  – Mindkét gyermekem a Züm-züm bölcsibe járt, illetve a kisebb a mai napig oda jár, sajnos már csak augusztus végéig, mert betölti a 3 évet.
  Mind a nevelőkhöz, mind a vezetőhöz bármikor fordulhatok kérdésekkel.
  Ha aggódnék bármi miatt, a lányok megnyugtatnak, ha kell segítséget is tudnak adni nem 1, nem 2 szakembert ismer a vezető.
  Minden délután részletes információt kapok arról, hogy milyen napja is volt a gyermekemnek.
  Havi bontásban kapunk információt milyen programok lesznek. Minden héten hoznak haza a gyerekek valamilyen saját maguk által készített kis kreatívot (amihez nekünk soha, még egy darab papírt/ filcet se kellett bevinni).
  Ha bármi negatívat tapasztaltam volna az első gyermekem után (19 hónapot járt oda), nem vittem volna oda a másodikat, aki szintén összesen 17 hónapot fog otttölteni.
  Össze kell hasonlítani, hogy a szóba jöhető helyek között, melyik mióta van a kerületben, illetve a kisgyermeknevelő gárda mennyire állandó.
  A Züm- Zümben a nevelőket lassan 4 éve ismerem és szakmailag nagyon elégedett vagyok velük.
  – szívből tudom ajánlani a ZümZüm bölcsit, az én gyerkőcöm is odajár. Minden reggel amikor meglátja a nevelőnőket, majd kiugrik a kezemből örömében és teper befelé a bölcsibe 🙂 A beszédfejlődése is jelentősen megugrott mióta oda jár. Nálam a döntőérv a bölcsőde választáskor az az ételek minősége volt, és úgy találtam, hogy  a ZümZüm bölcsi magasan a legjobb minőségű ételt biztosítja a környéken.
  A vezető, Dóri személyében egy kedves és segítőkész embert ismertem meg 🙂
  Én nagyon örülök, hogy a ZümZümöt választottuk, nem döntenék ma sem másképp!
  – Én is csak szuperlatívuszban tudok beszélni a Züm-Züm Bölcsiről! 14 hónapos korában kezdte a kislányom, most egy éve, hogy ide jár, de még legalább másfél évet fog, mert csak 3 év 8 hónaposan kell kezdenie az ovit.
  Korához képest hihetetlenül fejlett a mozgása, köszönhetően a babatornának, amire ott jár, a sószoba révén összesen egyszer maradt ki hosszabban az idei influenza-szezonban, nagyon szereti az ottani gondozókat, sokszor emlegeti őket itthon, pl. hogy ma ki készítette el a frizuráját, vagy hogy kivel kézműveskedett.
  Az elején nekem rengeteg kérdésem volt és határozott elképzelésem arról, hogy milyen helyen szeretném tudni a gyermekem. Dóri, az intézményvezető, mindenre készséggel válaszolt, személyesen és telefonon is, én egy nagyon szimpatikus és lelkiismeretes vezetőt ismertem meg benne, aki a gyerekek érdekeit tartja szem előtt. A gondozók is egytől egyig szuperek, láthatóan kötődnek hozzájuk a gyerekek és biztonságban érzik magukat mellettük, ami szerintem elengedhetetlen.
  Biztos vagyok benne, hogy a többi gyermekem is a Züm-Züm Bölcsibe fog járni, ameddig csak lehet 💕
  Idősebb gyerekem most járja ott a második évét, nagyon szereti, ősszel a kisebb is ott kezd. Rengeteget foglalkoznak velük, táncolnak, tornáznak, énekelnek, mondókáznak, udvaron vannak, de semmit nem erőltetnek rájuk. Minden étkezéshez van zöldség, minden nap gyümölcs. Délutánonként mindig elmondják, hogy mit csinált aznap, mit/mennyit evett, hogy aludt.
  – Az én nagyobbik gyerkőcöm is a Züm-Züm-be jár, és én is csak jókat tudok mondani a bölcsiről. A pedagógusok szuperek, látszik, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak, minden délután részletesen beszámolnak a napról, őszintén, ha kell tippeket adnak, hogy egy-egy fejlődési mérföldkő  elérése – pl. szobatisztaság hogyan segíthető elő. Nekünk is nagyon fontos volt az ételek minősége, saját konyhán főznek, a gyerekek rengeteg zöldséget, gyümölcsöt kapnak, hetente halat, és olyan köreteket is mint pl. köles vagy bulgur. Ami nekünk szintén nagyon tetszik, hogy igényes, jó hangulatú környezetben vannak a gyerekek, jó állapotú, jó minőségű, legtöbb esetben fejlesztő típusú játékok között, igényes mesekönyveket olvasnak (szuper ajánlást kaptunk otthonra is). A kreatív foglalkozások is remekek, a gyerkőcöm minden alkalommal széles mosollyal hozza az ötletesebbnél ötletesebb állatkákat, figurákat, amit készítenek, a sószobát pedig imádja. Adminisztratív oldalról is jók a tapasztalataim, eddig minden kérdésemre kaptam választ, rugalmasak, gyorsak, Dóri pedig mindig kedves és segítőkész. Összességében szívből ajánlom a bölcsit, amikor majd eljön az ideje, a kisebbik gyerkőcömet is egészen biztosan ide fogom majd hozni
 • Mi most kezdtük, de tényleg vannak szuper nannyk😀.
  Köszi az eddigieket!!!
 • Imádjuk nagyon, hogy montessori módszer alapján dolgoznak. Szuper otthon is hallani a sok dalt, mondókát amit tanulnak. Tényleg foglalkoznak a gondozó nénik a lurkókkal🤗.
  Nagyon jóérzésű és együttérző a vezető is! Sokat köszönhetünk kifejezetten neki is!!!!

 • Mint Anya, egyetlen Gyerekemet, olyan intézménybe szerettem volna beíratni, ahol nem csak biztonságban tudom, hanem olyan értékekkel lehet gazdagabb Gyermekem, ami rohanó Világunkban egyre fontosabb! Gyermekemmel remek, gyakorlattal, szakképesítéssel rendelkező nevelők foglalkoznak benti és kerti programok keretében tematikus órarend alapján. A Züm-Züm Bölcsöde palettája színes és egyben személyre szabott is (éneklés, mondókázás, csoportos és egyéni foglalkozás, egyéb szabadidős tevékenységek)! A gyerekek megismerkednek a természettel, hagyományokkal, játszva tanulnak angolul, önállóságot tanulnak és rengeteg alkalom nyílik arra, hogy egy-egy program keretében a szülők is bevonásra kerüljenek. Igazi családi napközi! A gyermekek boldogok, kiegyensúlyozottak! Korcsoportnak megfelelően a szülők tanácsadásban is részesülnek! Ez számomra kiemelkedően fontos most! Boldog vagyok, hogy fiam a Züm-Züm Bölcsődében tanulhatott és fejődhetett! Meleg szívvel ajánlom ezt az intézményt a 2013 bölcsődéje címre!
 • köszönjük a rengeteg segítséget!! örülök, hogy a legjobb bölcsit választottam, ahol tényleg a legjobb ellátásban részesül a kicsi fiam! borzasztóan hálás vagyok nektek!!!! örök hála érte!!

 • 15 hónapos, “alig-totyog-és-nem-beszél” korától nem egész 3 éves koráig járt ide a kisfiam. Imádta, és még biztosan sokáig fogja emlegetni. Nem tudom megszámolni mennyi angol és magyar mondókát és éneket tanult itt, csak ámultunk a férjemmel, hogy szinte naponta újakat kapott elő. A mozgásfejlesztő foglalkozásokat is nagyon szerette, és sokat lendítettek rajta. A gondozólányok szeretetéért és szakértelméért örökre hálásak leszünk, gazdagabbá tették a kis lurkó oly meghatározó első éveit. Nagyon sajnáljuk, hogy a költözésünk miatt a kislányunknak ugyanebben nem lehet része.
 • Csak bővíteni tudom a dicséretek sorát! De nem is az én véleményem a döntő, hanem a fiamé, aki nagyon szeret oda járni és ragaszkodik a gondozókhoz és a gyerekekhez egyaránt. Az ő elismerése, azt hiszem, perdöntő Nagyon örülök, h megtaláltuk a Züm-Züm Bölcsit!
 • Ha  már el kell válni napközben a gyerektől,akkor nincs annál fontosabb,hogy értő és szerető kezekbe adja át,hogy a gyerek és a mama is kiegyensúlyozott,nyugodt lehessen-ehhez ilyen bölcsi kell
 • A gondozók pedig extra kedvesek, aranyosak, érdeklődők kreatívak, viccesek, gondoskodóak és rugalmasak!
 • Boldog gyermekek! Kell ennél több?!
 • Vissza kellett mennem dolgozni, s.o.s. kellett egy bölcsit kerítenünk az egy éves fiunknak. Mind a weboldal, mind az első személyes találkozás abszolút pozitív volt és azonnal tudtak is fogadni bennünket. Nagyon rugalmas csapat! Hű a családi napközi jelzőhöz, hiszen igen családias a környezet. Nagyon jól érezte ott magát a kisfiam. Sajnos csak 4 hónapig tudtunk oda járni – anyagi okok miatt – de ez idő alatt is óriási fejlődésen ment keresztül a kisfiam. Másfél éves korára megtanult önállóan enni, 5-6 mondókát elmutogatott. Most lesz két éves és a mai napig kéri, hogy énekeljem azokat az – akár az angol, akár magyar nyelvű – dalocskákat. Ha anyagi helyzetünk engedte volna, akkor még most is oda járna… Nem azt mondom ezzel hogy drága, hiszen minden családi napközi pénzbe kerül, sőt a Zümzüm bölcsitől sokkal drágább CsaNa-k is vannak és nem feltétlenül lehetnek jobbak. De nyilván a minőséget meg kell fizetni. Mondom ezt úgy, hogy megismertük a másik oldalt: az állami bölcsi minden hátrányát. A Zümzüm bölcsit tehát csak ajánlani tudom!!! 🙂
 • Sokan írtak, hogy írjak még: tisztaság, jó hangulat, szeretet vár minket mindig. Most már második éve járunk ide és nagyon örülök, hogy őket választottuk. Van gyerekfogorvos, ortopédiai, logopédiai vizsgálat is. Aztán ingyenes gyerekpszichológus, védőnő, kineziológus, dietetikus! Szóval tényleg minden rendben van. Aztán tényleg minden csoportban kettő gondozó van a kicsikkel. Nálam, nálunk kiderült egy probléma is és én azt gondolom, hogy azonnal mondták is, hogy milyen szakembert kell megkeresni, azóta járunk terápiára illetve speciális gyógytornászhoz. Tényleg nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. A szülők is úgy látom, hogy kifejezetten értelmesek. Amit nagyon nagyon komolyan vesznek az az, hogy csak egészségesen lehet visszamenni egy betegség után. A vezetőnő ebben a tekintetben nagyon szigorú – én meg csak örülök ennek, hiszen a gyerekem így biztonságban van.
 • Nagyon sokat köszönhetek az intézménynek. A gondozók szenzációsak voltak. Mindig tisztaság fogadott, a gyerekem ott evett csak igazán. Ami nagyon szuper, hogy egy év alatt hihetetlenül sok angol szót, fogalmat sajátított el. Mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani!
 • Szuper hely!